نائب مدير البرنامج

Ehab H. Abdelhay is an assistant professor at Faculty of Engineering, Mansoura University, Egypt. He received the B.Sc. degree in Comm. Engineering from Mansoura University, Egypt in 2005. He received M.Sc. degree from the same university in 2010. He received Ph.D. degree from the same university in 2015. He worked as a Demonstrator at Department of comm. and electronics - Faculty of Engineering, Mansoura University, from 2006, Lecture assistant from 2011, and Lecturer from 2015 till now. His research interest the area of Wireless Telecommunication Systems as 3G, 4G, and 5G mobile systems, WSNs, Speech and Image processing.

أنت هنا: البرنامج الأكاديمي نائب مدير البرنامج